• Snabb leverans
 • Tryggt köp
 • Gratis 5 års fullgaranti

JANOME

Janome My Lock 644D Ernst Overlock

Janome Overlock 644 d.

Läs mer
Finns i lager
Leveranstid: 1-3 dagar
Minsta beställning: 1 st

Artikelnr: J644X4604
 • Beskrivning

  Janome Overlock 644 d.

  Upptäck fördelarna med MyLock 644D - den avancerade mekaniska overlockmaskinen som tar din sömnad till nya höjder! Med en imponerande syhastighet på upp till 1300 stygn per minut och en mängd praktiska funktioner är denna maskin perfekt för att skapa professionella resultat på nolltid.

  MyLock 644D levereras med detaljerade instruktioner som gör det enkelt för dig att komma igång och uppnå proffsiga resultat direkt. Du behöver inte vara expert för att använda denna overlockmaskin - den är utformad för att vara användarvänlig och ge dig en smidig sömnadsupplevelse.

  Med 2 nålar och möjligheten att skapa 2-, 3- och 4-trådiga sömmar ger MyLock 644D dig enastående flexibilitet. Du kan justera differentialmatningen (förhållandet från 0,5 till 2,25) och skärbredden för att få full kontroll över sömnaden i olika typer av tyger. Oavsett om du syr i stretchtyger eller vanliga tyger, kommer denna maskin att ge dig de bästa resultatet.

  Att trä maskinen är en enkel process tack vare det färgkodade trådvägsystemet och det medföljande träningsschemat. Du kommer att vara igång på nolltid och sy med lätthet. Dessutom levereras maskinen med en lös nålträdare, vilket gör det ännu enklare att trä nålarna och hålla igång din sömnadsprocess.

  Med inbyggda trådspänningsreglage kan du vara säker på en jämn trådspänning varje gång du syr. Trådspänningskvaliteten är hög, vilket ger dig konsekventa och professionella resultat. När du lyfter pressarfoten frigörs trådspänningen och du kan enkelt dra ut trådarna ur maskinen för enkel underhåll och trådbyte.

  MyLock 644D använder superstretchnålar (HAx1SP) för overlock sömmar. Dessa nålar har en kulformad spets som gör att de kan glida lätt genom alla typer av tyg utan att skada det. Genom att byta nål regelbundet, helst efter varje projekt, håller du sömnadsresultatet på toppnivå.

  Stygnlängden är justerbar med hjälp av stygnlängdsvredet på overlockmaskinens högra sida. Du kan anpassa stygnlängden från 1,0 till 4,0 mm för att uppnå önskad effekt. Den rekommenderade stygnlängden för rullfåll markeras tydligt med bokstaven "R". Du kan vara säker på att få perfekta stygn varje gång med MyLock 644D.

  Differentialmatningen är en funktion på MyLock 644D som förhindrar att tyget drar ihop sig eller töjer sig. Du kan enkelt justera differentialen mellan 0,5 (töjer) och 2,25 (drar ihop) för att uppnå önskat resultat. För sömnad i stretchtyger rekommenderas en differentialinställning på 1,2 till 1,5. Med denna funktion kan du skapa snygga och professionella rynkor och sträckningar i dina projekt.

  MyLock 644D är utrustad med en smal standardfot som gör det enkelt att manövrera tyget och ger dig full översikt över sömnadsområdet. Pressarfotstrycket kan justeras steglöst för att passa dina specifika behov och typer av tyg.

  Maskinen är även utrustad med en praktisk trådkniv på sidokåpan för att du enkelt ska kunna klippa av trådarna efter avslutad sömnad. Detta sparar tid och gör att du kan fortsätta arbeta smidigt.

  MyLock 644D har också över- och underknivar som ger dig rena tygkanter genom att skära av tyget strax innan nålarna syr i det. Underkniven är fast och tillverkad av hårt stål medan överkniven är rörlig och kan anpassas till olika tygtyper och tjocklekar. Du kan justera skärbredden efter eget önskemål för att få perfekta sömmar varje gång.

  Griparna i MyLock 644D är tillverkade av kraftigt material och klarar av att transportera tråden i hög hastighet. Du kan till och med använda grova dekorativa trådar för att skapa unika och fylliga sömnadsresultat. Övergriparen (röd) skapar sick-sack-sömmar på ovansidan, medan undergriparen (grön) syr sick-sack på baksidan av sömmen. Denna funktion ger dig ännu mer mångsidighet och möjligheter att skapa unika detaljer i dina projekt.

  Stygnplåten på MyLock 644D har ett kedjefinger som kan varieras i två lägen för att passa olika typer av sömmar. Standardläget "S" används för breda sömmar, medan rullfållsläget "R" används för smala sömmar. Du kan enkelt justera kedjefingret genom att frigöra kniven och få sömmar som är perfekt anpassade efter dina behov.

  När du köper Janome 644D kommer den med ett komplett set av standardtillbehör, inklusive rengöringsborste, nålpaket, skruvmejslar, trådrullelock, olja, pincett, trådnät, överkniv, nyckel, nålträdare, avfallskorg, tillbehörsask, hake för 2-trådssöm, vinylplasthuv, fotpedal med elkabel, instruktionsvideo och instruktionsbok på svenska.

  Med sina mått på L:300/B:280/H:280 mm och en vikt på 7 kg är Janome 644D både kompakt och portabel. Du kan enkelt transportera den och ha den redo för sömnadsprojekt var du än befinner dig.

  Sammanfattningsvis är MyLock 644D en kraftfull och användarvänlig overlockmaskin som gör det enkelt för dig att skapa professionella sömnadsresultat. Med sin höga syhastighet, justerbara funktioner och mångsidiga sömmöjligheter är denna maskin en oumbärlig följeslagare för alla sömnadsprojekt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer MyLock 644D att ta din sömnad till nästa nivå och ge dig glädje och tillfredsställelse i varje projekt.

  Standard tillbehör som följer med maskinen:
  Rengöringsborste
  Nålpaket 5-pack sorterade
  Skruvmejslar, liten och stor
  Trådrullelock (stora) 4 st
  Olja
  Pincett
  Trådnät 4 st
  Överkniv (extra)
  Fast nyckel (till överkniven)
  Nålträdare
  Avfallskorg                             
  Tillbehörsask
  2-tråds hake
  Vinylplasthuv
  Fotpedal med elkabel
  Instruktionsvideo
  Instruktionsbok (svenska)

  Mått: L:300/B:280/H:280mm
  Vikt: 7 kg

   


  Enkel att trä med färgkodad trädningsguide :)

   

  Här visar proffsiga Christina från Christinas Sytips lite bra tips. 

   

   

 • Fråga om produkt

  Du kan nå oss på info@zannaz.se

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret här.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.