• Snabb leverans
  • Tryggt köp
  • Gratis 5 års fullgaranti

MaraFlex

MaraFlex.

Letar du efter en sytråd som kan skapa elastiska sömmar utan en overlock- eller coverlock-symaskin? Då är Gutermann Maraflex den ultimata sytråden för dig! Med en sömsträckning på upp till 80 % skapar denna sytråd lätta och flexibla sömmar med raksöm.

Maraflex är gjord av 100 % polybutylentereftalat (PBT) och sydd som en nål och en undertråd. Den är idealisk för att sy runda halsringningar och underkläder, som leggings, tights, sportkläder och badkläder.

Det som gör Maraflex sytråd så speciell är dess unika sammansättning. Den är tillverkad av ett högpresterande polyester- och elastanmaterial som ger tråden utmärkta elastiska egenskaper. Detta gör att tråden kan anpassa sig och stretcha med tyget, vilket är särskilt användbart vid sömnad av stretchiga material som jersey och trikå.

Maraflex sytråd finns i ett brett utbud av färger som gör det enkelt att matcha tråden med tyget eller skapa kontrast och ge dina projekt en extra touch av kreativitet. Dessutom är tråden jämn och glider smidigt genom tyget, vilket ger dig en problemfri och bekväm sömnadsupplevelse.