0

Go to the ball Fiona Hewitt


Ekologiskt Trikåtyg av Fiona Hewitt  Hennes nostalgiska retrostil finns i en mängd olika teman, så som barnböcker, vintagereklam, frimärken, vykort och leksaker från hela världen.

Att resa har varit en stor inspiration i Fionas arbete, i synnerhet de fyra år som hon bodde och arbetade med att illustrerar i Hong Kong, Peking och Shanghai där hon drogs till den retro, orientaliska stylingen av en tid som gått.

Denna nostalgiska känsla har varit ett solidt tema i hennes arbete genom hela sin karriär och fortsätter att påverka hennes arbete än idag.


  • Minsta beställning: 5
  • Finns i lager
16,90kr/dm
KlarnaDelbetala från 1,25kr/mån. Villkor.
Artikelnr fiona-717

Ekologiskt Trikåtyg av Fiona Hewitt 

Hennes nostalgiska retrostil finns i en mängd olika teman, så som barnböcker, vintagereklam, frimärken, vykort och leksaker från hela världen.

Att resa har varit en stor inspiration i Fionas arbete, i synnerhet de fyra år som hon bodde och arbetade med att illustrerar i Hong Kong, Peking och Shanghai där hon drogs till den retro, orientaliska stylingen av en tid som gått. Denna nostalgiska känsla har varit ett solidt tema i hennes arbete genom hela sin karriär och fortsätter att påverka hennes arbete än idag.